Hieronder stellen we alle gezinsleden voor. De belangrijkste informatie kun je hier terugvinden (inclusief de verjaardagen).

Waar dat kon, is een snelkoppeling beschikbaar naar een ‘eigen’ gedeelte van deze website waar nog meer te vinden is.

Gertje

Gertje (22 maart) is kapster van beroep. Maar vooral moeder, held, alleskunner, schilderes, manusje, bezige bij.

Luistert graag en goed en vindt vooral dat iedereen het zo goed mogelijk moet hebben. En als daar iets voor moet wijken, dan is dat maar zo. Ze kan ontzettend genieten van de ultieme relax-momentjes. Een dagje sauna, een aantal weken Frankrijk. Als er maar warmte en zon bij komt kijken! En als het met het gezin goed gaat, dan gaat het met Gertje ook goed.

Nu nog wat meer tijd vinden om lekker te schilderen (liefst in Frankrijk) en dan is het allemaal volmaakt. Gezellig met vriendinnen weg naar een markt of liefst nog rommelen in een ‘brocante’, dat is ook al heerlijk. 

En af en toe lekker rommelen in de tuin, ook al is dat soms pijnlijk achteraf.

Dave

Dave (12 oktober) is docent. Trotse vader in een gezin met alleen vrouwen. En eigenlijk bevalt dat prima…

Is trots op zijn dochters die steeds meer hun eigen smaak ontwikkelen en daarbij trouw blijven aan zichzelf. En zeker trots op Gertje, hoewel hij dat haar te weinig vertelt…

Heeft lang motor gereden en is nu (tijdelijk?) aan de auto. Daar gaat wat tijd in zitten, met het ‘opleuken’ door allerlei accessoires. Zijn andere grote hobby is fotografie, maar daar kun je meer over lezen op zijn eigen pagina’s op deze website.

Intussen is er veel behoefte aan het opruimen in en rond huis, zodat die donkere kamer er eindelijk een keer kan komen…

Loes

Loes (27 oktober) is de oudste van twee dochters. De serieuze van de twee die je, als je ze kwijt bent, kunt vinden met de neus in een boek. Vooral Harry Potter kan ze waarderen…

En als je ze roept maar niet reageert? Tien tegen één dat ze luistert naar Pentatonix of iets anders op plaat (jawel, vinyl). Teksten zijn daarbij belangrijk, hoewel de melodie natuurlijk ook moet kloppen (hè Doortje).

Daarnaast is ze op maandagavonden op de handboogclub te vinden, proberen om steeds constant te blijven en de techniek te perfectioneren. Paarden mogen natuurlijk ook niet ontbreken, er moet maar weer eens gezocht worden naar een manege.

Tenslotte heeft ze haar fototoestel (digitaal en Instax) altijd onder handbereik.

Doortje

Doortje (11 augustus) is de jongste van het stel en een echte spring-in-het-veld. Altijd vrolijk (maar niet altijd ’s morgens).

Zit regelmatig met oortjes in te kijken naar YouTube. Of luisteren naar K-pop en dan vooral naar BTS. Waar dan ook posters van op de kamer hangen. Een kamer overigens die zo veel mogelijk wit is…

Ook Doortje zou graag weer gaan paardrijden, een andere sport heeft ze niet op dit moment. Hoewel… iedere dag naar school fietsen (half uurtje enkele reis) is toch behoorlijk sportief!

Als het even kan is ze met vriendinnen onderweg, als het moet zelfs digitaal. Lekker naar de stad of kletsen over de muziek en ‘chillen’!

© Dave Heijnen | Helmond, 2018-

Deze site is gemaakt met Sparkle